Välkommen in från kylan

Detta är anywayz-bloggen, kul att du har hittat hit! Här får du, utöver rafflande blogginlägg om ditt och datt, även se bilder och utkast från min skissbok och andra projekt.

anywayz är en självbiografiskt inspirerad serie, där realismen lyser med sin frånvaro. Bloggen innehåller något mer verklighetstrogna skildringar om vad jag tycker, tänker och gör (eller inte gör, den famösa uppskjutarjävulen är ingen främling i detta hus).

Jag som skriver och tecknar heter Janna, jag har gått på Serietecknarskolan i Hofors. Detta var alltså på den mörka medeltiden, innan utbildningen flyttade in till Gävle.

Medie- och kommunikationsvetenskap har jag också läst, och design för digitala medier. Jag gör grymma serier, snygga illustrationer och fina hemsidor. Det går bra att kontakta mig och ge mig jobb, beröm eller kritik om man så önskar. Eller om man bara vill säga hej.

Man skriva till janna@anywayz.se, eller så kan man lämna en kommentar här i bloggen. Please, feel free to!

Detta inlägg är publicerat i anywayz, Om mig, Serier och taggat , , . Bokmärk permalänk. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

5 Kommentarer