Same same, but different

Förvirringen när man importerat alla sina gamla bokmärken till webbläsaren i nya datorn är total. Datorn känns genast mer som hemma, man får nån sorts virtuell motsvarighet till att lägga upp fötterna på soffbordet och bara jäsa. Samtidigt är det sig inte riktigt likt. När jag vänder mig om är ingenting på sin rätta plats. Media och programvara som jag sträckt mig efter i godan ro finns inte där. Om jag släpper min drink så faller den i golvet, för sidobordet har helt sonika promenerat iväg.

Bidragande orsak till förvirring: har kopplat in det gamla trådlösa tangentbordet och musen till nya datorn (laptop). Sitter därför precis som vanligt och förstår inte riktigt varför jag inte skulle kunna scanna in ett par nya bilder helt apropå. Fast jag fattar egentligen. Men min hjärna orkar inte se det logiska sambandet.

Klok åtgärd: leta upp installations-cd till skrivaren.
Hur troligt det är att jag utför denna åtgärd: inte särskilt troligt.
Uppskattad tid det kommer att ta innan denna åtgärd är utförd: 100 år. Plusminus.

Detta inlägg är publicerat i Just making conversation, Livet och taggat , . Bokmärk permalänk. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Presentation


    Underneath my clothes, I'm naked.

    Tecknar, skriver, webbdesignar och problematiserar.

    Gör serien anywayz, som du kan läsa mer om under fliken "Om anywayz"

    Kontakta mig för illustrationer, serier, hemsidor och allmänt besserwissrande: janna@anywayz.se

  • Arkiv