Regress

Klämde på en surfplatta idag. Blev sådär lite sugen, så jag gick hem och läste recensioner. As you do.

Det som får mig att brydsamt klia mig i huvudet är hur det i alla dessa recensioner talas om hur surfplattor (i alla fall de mindre varianterna) ”får plats i jeansfickan” eller ”ledigt glider ner i jackfickan”. Hahaha, i vems jeansficka får det plats en jäkla surfplatta, undrar jag bara? Eller är alla surfplatterecensenter gamla skejtare?

Eller (och kan det vara så enkelt?), är det så att recensioner av surfplattor enbart vänder sig till en målgrupp med pösiga jeansfickor? För i någon av de fickor/byxor/jackor jag äger, skulle en surfplatta aldrig gå plats. Jag tvekar redan inför tanken på en större telefon, eftersom jag antagligen skulle bli tvungen att ha med mig en handväska enkom för telefonen. Missförstå mig rätt, jag har ingenting emot handväskor. Men jag vill kunna välja själv om jag ska bära med mig en eller inte, tack så mycket.

Är det bara jag, eller känns det inte som att vi är på väg tillbaka till det här stadiet?

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Bokmärk permalänk. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

En trackback

 • Av Storlekens betydelse, igen den 27 december, 2011 kl 08:52

  [...] (typeof(addthis_share) == "undefined"){ addthis_share = [];}Skrev ju tidigare att jag stör mig på beskrivningar av surfplattor som att de lätt får plats i byxfickan. Har [...]

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Presentation


  Underneath my clothes, I'm naked.

  Tecknar, skriver, webbdesignar och problematiserar.

  Gör serien anywayz, som du kan läsa mer om under fliken "Om anywayz"

  Kontakta mig för illustrationer, serier, hemsidor och allmänt besserwissrande: janna@anywayz.se

 • Arkiv