Discworld Fashion

Det verkar finnas väldigt få fanartbilder av Susan Sto-Helit inkognito, vad jag kan se vid en snabb referensbildssökning på Google. Här är hon i alla fall, om än i dålig upplösning. Hurra, jag har knäckt webbkamerakoden.

Jag har sett både Hogfather och Going Postal i jul, varav den senare tilltalade mig mest. Men en sak jag verkligen gillade var Susans garderob. Väst är något jag gått och funderat på länge. Om man skulle ta och slå till? Men vart får jag tag i långa, snitsigt skurna kjolar? Gärna även varianter som är kortare i fram, så man kan flasha ett par snygga stövlar av den typ som riskerar att bli stående i garderoben, men som man bara måste köpa pga skogalen?

Jag kommer också att behöva en cape. Gärna i vettigt material, avsedd för utebruk. Alltså inga lajvar- eller maskeradkostymer (undantaget seriösa hardass-lajvare som ligger ute i medeltidsväder och vet hur man tovar ull). Om någon har tips på vart man hittar en snygg användbar cape, hojta till!

Och ja, boken Susan håller i har hon skrivit själv. Den heter givetvis ”Thinges that goeth ”THWUMP” in the night

Detta inlägg är publicerat i klotter, Mode och taggat , , , . Bokmärk permalänk. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Presentation


    Underneath my clothes, I'm naked.

    Tecknar, skriver, webbdesignar och problematiserar.

    Gör serien anywayz, som du kan läsa mer om under fliken "Om anywayz"

    Kontakta mig för illustrationer, serier, hemsidor och allmänt besserwissrande: janna@anywayz.se

  • Arkiv