Tentavecka

Mitt skrivbord är ett mish-mash av papper, böcker, tallrik med bananskal i (bara ett), urdrucken kaffekopp, Datorn, andra datorn, lilla datorn utifall att, papper från dansen, gammal almanacka, vattenkanna, mp3-spelare med intervjufil och mobiltelefon som kronan på verket.

Över alltihop vakar bilden av Susan Sto-Helit från föregående inlägg. Om jag tar två stora steg åt höger, kan jag krypa upp i min stora säng, dra täcket över huvudet och sova ett slag. Men det gör jag såklart inte. Susan vakar över mig. Hon tycker nog att nu när jag druckit upp mitt kaffe, är det bäst att jag återvänder till tentan… Ack. Varför satte jag upp en sån bild på väggen? Jag borde ha ritat Rincewind istället. Eller kanske Moist von Lipwig, det hade varit nåt, det! Ha. Nej. Back to work, my dear. Back to work.

Detta inlägg är publicerat i Just making conversation. Bokmärk permalänk. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

En kommentar