Vår = serier. Som vanligt.

Nu när våren är på ingång tyckte jag det skulle passa med en sprillans ny och sprittande banner till bloggen. Dans är roligt, dansar gärna jazz/swingdans när jag inte sitter med näsan i en pluggbok eller solar mig i ljuset från internet.

För att lägga in en banner på ett lättbegripligt sätt var jag tvungen att skapa någon sorts undertema till mitt WP-tema, vilket tack och lov inte var lika krångligt som det låter tack vare avancerad klipp och klistra-teknik. Kruxet var att jag redan varit inne och petat i någon av temats stilmallar och lagt in en bild (fjärilen), och sedan helt glömt bort vilket dokument jag var inne i och vart i hela friden jag fann det. Vilket innebär att fjärilen kommer att få sitta där, nu och för alltid. Fast fjärilar är fina, så varför inte. Let there be butterflies!

Apropå våren, så är det hög tid att anmäla sig till årets small press expo, som skottåret till ära* bytt namn till Stockholms internationella seriefestival. Och om man tänker vara med på den är det tydligen hög tid att anmäla sig nu. Hjälp!

Om man vill vara med som utställare, menar jag. Sitta vid ett bord och hoppfullt blicka ut mot blivande läsare av hemmaritat fanzine, vassego! Besöka mässan får man givetvis göra utan att anmäla sig två månader i förväg. Utgår jag ifrån.

*Alltså, vad vet jag. Jag gissar bara. Och så ville jag skriva att det var ”till ära” av något. Hej och hå.

Detta inlägg är publicerat i Serier, teknik och taggat , , . Bokmärk permalänk. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Presentation


    Underneath my clothes, I'm naked.

    Tecknar, skriver, webbdesignar och problematiserar.

    Gör serien anywayz, som du kan läsa mer om under fliken "Om anywayz"

    Kontakta mig för illustrationer, serier, hemsidor och allmänt besserwissrande: janna@anywayz.se

  • Arkiv