Choklad med choklad och choklad

Har sett de första vårblommorna, vilket naturligtvis firades med en glass i solen. Magnum har (åter)lanserat en alltid gångbar favorit: choklad med choklad och choklad. Förstår inte varför de envisas med att plocka bort sådana givna storsäljare vartannat år, senast jag år något liknande måste ha varit sommaren 2008. Favoritglassar är alltså ett återkommande problem för mig, efter som de är inne ena dagen och ute nästa, troligtvis har Heidi Klumpf ett finger med i spelet. Det enda jag vet är att jag som konsument inte har någonting att säga till om, även om jag köper glass för glatta livet.

Men våren är här, var vad jag ville komma fram till. Vinterjackan är undanhängd. Men eftersom jag är realist såväl som optimist, har jag regnjacka och tjocka tröjor inom räckhåll. En chokladglass gör ingen sommar.

Detta inlägg är publicerat i Just making conversation och taggat , , . Bokmärk permalänk. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Presentation


    Underneath my clothes, I'm naked.

    Tecknar, skriver, webbdesignar och problematiserar.

    Gör serien anywayz, som du kan läsa mer om under fliken "Om anywayz"

    Kontakta mig för illustrationer, serier, hemsidor och allmänt besserwissrande: janna@anywayz.se

  • Arkiv