Helloooo SPX12!

Eftersom jag är fast i mina vanor framhärdar jag i att kalla Stockholms internationella seriefestival för SPX. That’s what we said in the olden days. Jag kallar även förskola för DAGIS. Mwahahaha!

I år blir det ett sprillans nytt nummer av miniwayz, som inte helt faller utanför ramarna för musiktemat som omger årets upplaga av SPX. Kanske inte helt innanför heller, om jag tänker rätt på saken. I alla fall, så har jag även med mig fjolårets anyzine och miniwayz #1, om någon trodde att de gått miste om dessa rariteter gives således en ny chans.

Jag hade hoppats kunna visa upp ett nytt anyzine, men eftersom jag bara vill ha med nytecknat material och tiden härtill varit vikt åt annat, dröjer det tyvärr.

Nu har jag fightat nog med min skrivare för ikväll, det är dags för lite vila och nya tag imorgon. Jaaaaa!

Detta inlägg är publicerat i anywayz, Serier och taggat , , , . Bokmärk permalänk. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Presentation


    Underneath my clothes, I'm naked.

    Tecknar, skriver, webbdesignar och problematiserar.

    Gör serien anywayz, som du kan läsa mer om under fliken "Om anywayz"

    Kontakta mig för illustrationer, serier, hemsidor och allmänt besserwissrande: janna@anywayz.se

  • Arkiv