Ännu ett inlägg om mitt hår

OBS! Jag ser inte ut såhär.

Ojojoj, Här bloggas det både mycket och utförligt. [/ironi] Jag har till och med glömt hur man skriver bildlänkar. Nästan.

I alla fall klippte jag håret igår, möjligen inspirerad av Tangled som jag såg kvällen innan och skrattat gott åt/av alla två gångerna jag sett.

Att klippa sitt hår själv framför badrumsspegeln är väl sisådär rekommenderat, om du inte råkar ha

 1. En riktigt bra guide
 2. En riktigt vass sax
 3. Några decimeter hår att avvara, eller
 4. All of the above

Eftersom jag är lite wild and crazy valde jag en högst funktionsduglig nagelsax istället för punkt två, vilket absolut inte är att rekommendera om du inte uppfyller kriterierna för punkt tre och dessutom kan tänka dig att göra om proceduren inom en inte allt för snar framtid med en för ändamålet mer passande sax. Lyckligtvis fann jag dock den riktigt bra guiden för att klippa långt hår, förutan den hade mitt huvud antagligen mer liknat ett fågelbo än en sparsam ung kvinnas frisyr.

Nu skulle man kunna tro att jag, förutom snål, dessutom är besatt av mitt hår och dess längd. Så är icke fallet. Nossir. Faktum är att jag lever i tron att mitt hår går ungefär till mina skulderblad. Tydligen räcker det lite längre än så. En god idé vore förmodligen att kapa det så att jag efterlever min sinnebild av mig själv, men så långt har jag ännu inte kommit. Kanske en vacker dag.

Insåg även att jag tydligen inte är den enda i den skapande delen av bloggosfären (det uttrycket är säkert ute nu förresten) som klipper mitt eget hår. Vi kanske kan skapa en trend?

Eller i alla fall ett bloggmeme?

Detta inlägg är publicerat i Just making conversation, klotter och taggat , . Bokmärk permalänk. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Presentation


  Underneath my clothes, I'm naked.

  Tecknar, skriver, webbdesignar och problematiserar.

  Gör serien anywayz, som du kan läsa mer om under fliken "Om anywayz"

  Kontakta mig för illustrationer, serier, hemsidor och allmänt besserwissrande: janna@anywayz.se

 • Arkiv