Förberedelser

Skissar på en affisch inför höstens seriekurs. Målet är att locka ungdomar att anmäla sig. Förra terminen fick vi inte tillräckligt många anmälningar, men vi hoppas på bättre lycka denna gång! Hjälpta på traven av en snitsig affisch, då. Den förra var ett hastigt eftermiddagsjobb, och blev lite därefter… nåväl.

Jag är rätt nöjd med själva idén, men kanske borde det vara hösttema istället? Eller också blir man sommarnostalgisk och jättesugen på att teckna. Hmmm. Jag sitter mitt i högsommaren och tycker rent allmänt att tanken på höst är rätt deprimerande. Men jag har å andra sidan inte bråttom.

Väntar just nu på att vädret ska bestämma sig. Antingen blir det baddag, eller också en tur ner till fotografen; det har blivit dags att uppdatera ID-fotot. Även om det i de flesta fall går förvånansvärt bra att legitimera sig med ogiltigt ID-kort, tycker jag att det är lika bra att få det fixat. Nytt pass borde jag också fixa. Mitt gamla ligger nedpackat (i en låda i en minibyrå i en större låda i ett källarförråd i den Andra Staden), men jag tror att det även har gått ut.

Är det fortfarande sådär att ena örat måste synas på passfotot? Det var väldigt viktigt sist jag fotograferade mig.

Detta inlägg är publicerat i Livet, Okategoriserade, Om mig och taggat , , , , . Bokmärk permalänk. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

En kommentar