Det börjar bli höst

…sade Det lilla barnet. Och det stämmer nog. Först var det en lång, regnig sommar, sedan rivstartade höstterminen. Första dagen hemma efter semestern ringer telefonen, som under hela sommaren varit knäpptyst (förutom ett par missade samtal som jag innerligen hoppas var telefonförsäljare eller dylikt tjafs). En vecka senare sitter jag med jobb upp till öronen. Tre veckor senare har jag sånär börjat landa i det där med att jobba. Jag som är van att plugga, en syssla där man mest bara dyker upp med pigg min och anteckningsblock. Och så befinner man sig plötsligen på den andra sidan (dun dun dun-duuuuuh). Mycket spring fram och tillbaka ingår även. Ser det som ett avlönat motionspass och inväntar med iver de kraftiga benmuskler som mitt spring i trappor bör ha resulterat i till jul, ungefär.

Hösten är på ingång, indeed.

Detta inlägg är publicerat i Jobb, Livet. Bokmärk permalänk. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Presentation


    Underneath my clothes, I'm naked.

    Tecknar, skriver, webbdesignar och problematiserar.

    Gör serien anywayz, som du kan läsa mer om under fliken "Om anywayz"

    Kontakta mig för illustrationer, serier, hemsidor och allmänt besserwissrande: janna@anywayz.se

  • Arkiv