Mediokert bloggande

Alltså, mina blogginlägg de senaste 12 månaderna: ”Nu är det typ vår”. ”Nu är det typ höst”. ”Sommaren typ regnade bort”. ”Nu ska jag klippa håret igen”. Det är för sorgligt. Och inte kan jag lova bot och bättring, heller; jag lovar överhuvudtaget ingenting nuförtiden, om jag kan undvika det. I just smile and wave, peeps, smile and wave…

Apropå hår lyckades jag i vart fall släpa mig till en riktig frisör häromsistens. Klippt blev det, väck kom det slitna, men skillnaden uteblev. Frisörer är tydligen ytterst ovilliga att kapa av långt hår om de inte måste. Om det har att göra med kärleken till hår i allmänhet eller rädslan för missnöjda kunder som inte ville bli av med tre decimeter (pengarna tillbaka tack), är dock ännu så länge en obesvarad fråga.

Det finns något som heter sportlov. Handlar om att vara ledig och hasa runt på nederbörden, har jag förstått. När jag var yngre och jobbade på hamburgeria fruktade jag sportlovet på grund av horderna av sportlovslediga barn med föräldrar i släptåg. Eller det var föräldrarna som var jobbigast, ungarna var rätt harmlösa. Sedan gick jag vidare till studier, vilket som vi alla vet innebär att man aldrig får ha lov utan tvingas festa på helgerna istället. Bittert. Nu är det alltså dags att återinföra sportlovet i mitt liv. Bäva månde ynglingarna på dagens hamburgerior…

Detta inlägg är publicerat i Just making conversation. Bokmärk permalänk. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Presentation


    Underneath my clothes, I'm naked.

    Tecknar, skriver, webbdesignar och problematiserar.

    Gör serien anywayz, som du kan läsa mer om under fliken "Om anywayz"

    Kontakta mig för illustrationer, serier, hemsidor och allmänt besserwissrande: janna@anywayz.se

  • Arkiv