Vill haaaa…

Jag vill ha en surfplatta jag vill ha en surfplatta jag vill ha en surfplattaaaa… en dyr jävel dessutom, om det nu var någon som undrade varför jag inte bara håller tyst och tillfredsställer denna min lust i närmsta elektronikaffär.

Så var det det där med fritid, eller rättare sagt, det var det det inte var. Särskilt mycket av den varan har jag nämligen inte, känns det som. Och har jag det är jag för sliten för att orka göra mycket av den. Måste vara den där D-vitaminskrisen som de skriver om i tidningarna, ska genast kvista ut och köpa upp ett lager, när jag orkar.

Spanar annars på vinterkläder åt barn. Det ska vara membran, vattenpelare och andas, har jag förstått. Livet blir bara mer och mer komplicerat, ain’t that so?

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Bokmärk permalänk. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Presentation


    Underneath my clothes, I'm naked.

    Tecknar, skriver, webbdesignar och problematiserar.

    Gör serien anywayz, som du kan läsa mer om under fliken "Om anywayz"

    Kontakta mig för illustrationer, serier, hemsidor och allmänt besserwissrande: janna@anywayz.se

  • Arkiv