Pennsentimentalitet

Gick in i en bokhandel i syfte att köpa fotoramar, men de hade inga. Så istället köpte jag en fin skissbok (limegrön, precis som allt annat jag köpt i år) vars tomma blad ska inspirera mig till ett kreativt flöde.

Kollade också in fina tuschpennor, som jag genast blev sugen på. De marknadsförs som Mangapennor (man kan till och med välja färgskala efter vilken typ av manga man vill teckna. Säg det med mig: skapat behov! Skapat behov!) men jag kan tänka mig att köpa dem trots att man alltså bara får teckna manga med dem. [/sarcasm]

I alla fall. Jag skulle faktiskt behöva nya skisspennor, åtminstone tyckte jag det när jag stod där i butiken. Nu, med skissboken uppslagen framför mig och en älskad, söndertuggad stump av det som en gång var blyertspenna nr F i min pennask, är jag inte lika säker. Vad kan väl en ny penna ha att erbjuda, jämfört med denne krigskämpes erfarenheter?

Äh, who am  kidding? Klart att jag ska ha nya pennor. Men jag tål nog av att vänta i några veckor. Då kan jag passa på att köpa tuschpennor samtidigt.

Detta inlägg är publicerat i diverse, klotter, Livet och taggat , , . Bokmärk permalänk. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Presentation


    Underneath my clothes, I'm naked.

    Tecknar, skriver, webbdesignar och problematiserar.

    Gör serien anywayz, som du kan läsa mer om under fliken "Om anywayz"

    Kontakta mig för illustrationer, serier, hemsidor och allmänt besserwissrande: janna@anywayz.se

  • Arkiv