Arbetsfilosofi

Uppdaterad variant av serieaffischen. Istället för en prästkrage blev det en daggkåpa, och älvan blev lite mer sago-aktig. Så kan man dessutom tänka sig en naturlig koppling till såpbubblorna. Det säger sig självt att älvor kan blåsa såpbubblor av dagg, inte sant?

Nu ska det bara efterarbetas, färgsättas, efterarbetas lite till, layoutas, etc. etc.

Idag ska jag (som en ävenså naturlig koppling till tidigare inlägg) gå och hämta ut mitt förnyade ID-kort.

Övriga saker på min ToDo-lista är att göra en ny ToDo-lista inför hösten, samt att lista och schemalägga alla mina påbörjade projekt. De börjar samlas på hög. Jag känner mig lite som Leonard of Quirm; ständigt drabbad av nya idéer och infall. Till skillnad från Leonard är jag dock inte bekvämt isolerad i ett tornrum med alla bekvämligheter och möjlighet att i detalj utforska varje infall i praktiken.

Praktiskt-filosofiskt problem: hur får man handen att arbeta i samma takt som hjärnan? Och om det vore praktiskt möjligt, skulle det leda till mänsklighetens guldålder, eller till dess fördärv?

Detta inlägg är publicerat i Jobb, klotter, Serier och taggat , , , , , . Bokmärk permalänk. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Presentation


    Underneath my clothes, I'm naked.

    Tecknar, skriver, webbdesignar och problematiserar.

    Gör serien anywayz, som du kan läsa mer om under fliken "Om anywayz"

    Kontakta mig för illustrationer, serier, hemsidor och allmänt besserwissrande: janna@anywayz.se

  • Arkiv