Urskuldande onsdag

Det sägs ju att vägen till helvetet är kantad med goda föresatser. Min goda föresats var att kontinuerligt lägga upp nytt anywayz-material på hemsidan. Med ”kontinuerligt” tänkte jag mig då en gång i veckan på samma veckodag, så att serien, som en god webbserie, skulle komma att bli ett återkommande inslag i den grå webbvardagen.

Att inte lyckas hålla deadline på sin egen webbserie är rätt dålig reklam, va? För det är ju inte tisdag idag, utan onsdag, eller hur? Ska vi komma överens om att tala tyst om det här, så återkommer vi med nya, friska takter nästa vecka? Ok, bra! I promise, I had good reasons! F’låt.

Nya anywayz kan ni läsa på hemsidan. (Och ja, det är ett bananträd. Såklart!)

I övrigt ser jag fram mot Terry Pratchett’s nya bok, I shall wear Midnight. I synnerhet som det verkar som han tänker knyta ihop lösa trådar (räck upp en hand ni som minns Esk från Equal Rites!), men också för att Tiffany Aching är en av mina favoriter. Kommer den att släppas här samtidigt som i England, tro? Det står ju september?

Detta inlägg är publicerat i anywayz, Serier och taggat , , , , , . Bokmärk permalänk. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

En trackback

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Presentation


    Underneath my clothes, I'm naked.

    Tecknar, skriver, webbdesignar och problematiserar.

    Gör serien anywayz, som du kan läsa mer om under fliken "Om anywayz"

    Kontakta mig för illustrationer, serier, hemsidor och allmänt besserwissrande: janna@anywayz.se

  • Arkiv