Strumpfilosofi

Män som behåller strumporna på i sängen är fantastiskt osexiga, har jag alltid tyckt. När kvinnor behåller strumporna på är det däremot rätt läckert. Sitter och filosoferar över orättvisan i det hela.

I slutändan är det dock till största delen valet av strumpor som sätter ribban för hottness-faktorn. Värt att beakta när man står och velar vid strumplådan på morgonen.

Mycket, mycket senare: Efter en halvtimmes försök att ansluta till internet tappar jag fullkomligt inspirationen. Jag undrar vart den där Telenorförsäljaren tog vägen, som skulle förlänga mitt abonnemang och sänka min faktura? Jag vill ha ett nytt modem och lägsta tänkbara avgift, hörru. Det är jag faktiskt värd.

Detta inlägg är publicerat i klotter och taggat , , , . Bokmärk permalänk. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Presentation


    Underneath my clothes, I'm naked.

    Tecknar, skriver, webbdesignar och problematiserar.

    Gör serien anywayz, som du kan läsa mer om under fliken "Om anywayz"

    Kontakta mig för illustrationer, serier, hemsidor och allmänt besserwissrande: janna@anywayz.se

  • Arkiv