Veckoplanering

Tjuvstartar lite och släpper anywayz redan ikväll: läs den här!

När jag inte tecknar anywayz gör jag andra fina saker. Därför jobbar jag på att få ihop portfolio-sektionen på min hemsida, så att ingen behöver tro mig på mitt ord utan helt enkelt kan titta efter själva. Som vanligt är det hemskt ambitiöst uttänkt, men jag hoppas hinna få färdigt den inom en snar framtid.

Andra saker på min ToDo-lista:

 • Skriva mail
 • Svara på andra mail
 • Färdigställa engelsk version av ett spelprojekt
 • Real life-stuff
 • Städa badrummet

Se där, en utmärkt veckoplanering. Ni som känner att ni inte vet vad ni ska göra med er långa, långa vecka får gärna kopiera min lista. Glöm bara inte att återkoppla till mig och berätta hur det gick!

Detta inlägg är publicerat i anywayz, Livet, Serier och taggat , , , . Bokmärk permalänk. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Presentation


  Underneath my clothes, I'm naked.

  Tecknar, skriver, webbdesignar och problematiserar.

  Gör serien anywayz, som du kan läsa mer om under fliken "Om anywayz"

  Kontakta mig för illustrationer, serier, hemsidor och allmänt besserwissrande: janna@anywayz.se

 • Arkiv