Barriärbrytande skräppost

Det är redan september. Är det nån mer än jag som känner sig snuvad på sommaren? Vad hände med augusti? Å andra sidan har jag redan börjat smyglängta lite efter julen… I’m a summer traitor, is what I am.

Från och med idag kan man för övrigt förtidsrösta, om man nu känner sig säker på sin sak. Jag känner mig säker, men jag skulle vilja veta vilka partier som aktivt vill verka för att a-kassa för studenter ska återinföras. Tipsa mig!

Nu över till något mer dagsaktuellt: min Spambox. Alltså min skräpmail. Den översvämmas nu för tiden av mail som påstår sig innehålla bilder på min fru. Vilket får mig att undra om jag möjligtvis varit i Las Vegas nyligen och sen glömt bort det, för mig veterligen har jag ingen fru. Dock glädjer jag mig såklart åt att skräppost i dessa dagar inte behöver vara heteronormativ. Vilket jättekliv för mänskligheten!

Detta inlägg är publicerat i Livet och taggat , , . Bokmärk permalänk. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Presentation


    Underneath my clothes, I'm naked.

    Tecknar, skriver, webbdesignar och problematiserar.

    Gör serien anywayz, som du kan läsa mer om under fliken "Om anywayz"

    Kontakta mig för illustrationer, serier, hemsidor och allmänt besserwissrande: janna@anywayz.se

  • Arkiv