Over my shoulder

Jag använder (bland annat) Gmail, som glatt samlar på sig nyckelord från min korrespondens för att kunna fixa fram lite fin riktad reklam till mig. Samt kanske (eller kanske inte) sälja vidare relevant information till amerikanska underrättelsetjänsten så att denna omgående kan arrestera mig för kätteri, om jag nu till äventyrs skulle få för mig att sätta fötterna på amerikansk mark. Eller också inte. Det där beror ju lite på vad jag faktiskt skriver i mina mail.

Vilka nyckelord det rör sig om kan jag såklart bara spekulera i, men jag skulle gissa att det rör sig om ord som ”terrorist”, ”feminist” och ”epidural”, vilka samtliga torde klassas som opatriotiska (Aaah, sweet EDA). Hur som haver, det är sådana här tankegångar som får mig att spontant vilja dansa runt och sjunga ”JEHOVA, JEHOVA, JEHOVA” på trots.

Detta inlägg är publicerat i Livet, teknik och taggat , , , . Bokmärk permalänk. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Presentation


    Underneath my clothes, I'm naked.

    Tecknar, skriver, webbdesignar och problematiserar.

    Gör serien anywayz, som du kan läsa mer om under fliken "Om anywayz"

    Kontakta mig för illustrationer, serier, hemsidor och allmänt besserwissrande: janna@anywayz.se

  • Arkiv