Serie-event

Veckans anywayz läses med fördel här! Innehåller spännande detaljer, som kaffebryggare och söta barn. Däremot var det länge sedan jag tecknade fjärilar.

Ojdå, det är visst torsdag idag. Tiden flyr fort när man har mycket att göra. Idag fick jag i alla fall lite glad information från Seriefrämjandet om att det finns ett fint Seriecenter — långt borta i Malmö. Vilket för all del är trevligt, om än inte nästgårds.

Däremot kan man ju, om man vill, delta i 24timmarsserien, som går av stapeln i både GBG, Malmö, Sthm och Gävle, som äntligen sticker ut hakan. Det handlar alltså om att samlas för att under 24 timmar teckna en lika många sidor lång serie. (Fast jag skulle nog tippa på att det blir mer av en tredygnsserie; ett dygn för att ladda, ett för att teckna och ett för att vila upp efteråt. Har jag rätt eller har jag rätt?) Eller det här kanske pågår över hela världen, samtidigt? Vilket bara gör det ännu roligare, såklart. Kommer det att vara nån sorts interaktion på gång mellan städerna under tecknandet, typ på twitter eller youtube? Fast vid närmare påseende verkar det inte som att det är meningen att allt ska ske samtidigt, det är olika tider utsatta för samtliga deltagarstäder.

Över huvud taget tycker jag att det är lite tunt med information om själva eventet (undantaget GBG’s sida), men det kanske kommer? Är det öppet för publik, till exempel? Kommer det att säljas fanzines i alla städer? Får man komma och stå vid sidan om och glo om man är för blyg för att vara med, eller blir man utjagad med högaffel? Måste man medtaga egen kudde, etc. etc…?

Detta inlägg är publicerat i anywayz, Serier och taggat , , , . Bokmärk permalänk. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

En trackback

 • Av 24Hour Comics Day den 1 oktober, 2010 kl 10:07

  [...] Det är väl ingen som har missat att det är dags för 24timmarsserien nu i helgen? Alltså en 24 sidor lång serie, tecknad under lika många timmar. Man kan läsa mer om det på 24timmarsserien.com, där det dykt upp ny fin info sedan jag skrev om den sist. [...]

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Presentation


  Underneath my clothes, I'm naked.

  Tecknar, skriver, webbdesignar och problematiserar.

  Gör serien anywayz, som du kan läsa mer om under fliken "Om anywayz"

  Kontakta mig för illustrationer, serier, hemsidor och allmänt besserwissrande: janna@anywayz.se

 • Arkiv