Självframhävd

Sitter och söker jobb. Skriver fina brev som beskriver mig och min kompetens. Känns fint att få framhäva sig själv lite extra, sådär stick i stäv med Jantelagen. Undrar förresten hur en typiska Jantelagsansökan skulle se ut? ”Jag kan det, det och detta, fast jag är inte så bra på det. Och så tecknar jag lite också, fast ganska fult. Vill ni anställa lilla mig? Om inte, så förstår jag er fullt ut… ”

The Consultant

Nä. Jante är ingenting för mig. Jag kan webb, kommunikation, serier och illustration. Och så är jag en fantastiskt bra historieberättare.

Ni som hitta hit via hemsidan och undrar varför det inte finns så mycket innehåll där: det kommer. Jag lovar. Jag visar upp hemsidan som work in progress som ett led i min hemsnickrade terapi: allting måste inte vara så jäkla färdigt och finputsat jämt. Man behöver faktiskt inte vara proffs på php eller asp för att knyckla in en blogg på sin egen webbdomän. Tro mig. Och man måste inte äga ett eget tryckeri eller vara en InDesign-trollkarl för att göra ett fanzin. (Fast det kanske hjälper?)

Jag ser SPX10 som en utmaning och en inspiration. Nästa år ska jag sitta där och kräma på med fantastiska serier i fyra, nej fem färger! Jojomän!

Ett mer närliggande mål är dock att skicka in fler jobbansökningar, fixa hemsidan, snygga till bloggen och göra serier av tre olika manus-uppsättningar. Jag har med andra ord lite att pyssla med just nu.

Detta inlägg är publicerat i anywayz, Serier och taggat , , , , , , . Bokmärk permalänk. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

3 Kommentarer