24Hour Comics Day

Det är väl ingen som har missat att det är dags för 24timmarsserien nu i helgen? Alltså en 24 sidor lång serie, tecknad under lika många timmar. Man kan läsa mer om det på 24timmarsserien.com, där det dykt upp ny fin info sedan jag skrev om den sist.

Det blir min första 24timmarsserie, även om jag tidigare gjort en 16timmarsserie, som jag händelsevis förlagt i en låda i ett källarförråd i en annan stad. Det var förvisso flera år sen, men ändå.

Nej, här har jag inte tid att sitta och värma upp längre. Måste hinna fixa packa plocka samt kläs. Tippar på att jag kommer att däcka före tolvslaget, å andra sidan har jag fått tämligen tidiga vanor på senare tid. Det löser sig. I’ve got the powah!

Detta inlägg är publicerat i Livet, Serier och taggat , , . Bokmärk permalänk. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Presentation


    Underneath my clothes, I'm naked.

    Tecknar, skriver, webbdesignar och problematiserar.

    Gör serien anywayz, som du kan läsa mer om under fliken "Om anywayz"

    Kontakta mig för illustrationer, serier, hemsidor och allmänt besserwissrande: janna@anywayz.se

  • Arkiv