I was there!

Jo, som sagt deltog jag i 24timmarsserien i helgen; 24 sidor på 24 timmar. Eller lite mindre än 24 timmar, i mitt fall. Hann till och med passa på att slumra någon timme i en hotellsäng som så lämpligt ställts till vårt förfogande.

Det var roligt, nu är jag mör som en söndagsstek. Tänkte lägga upp lite bildbevis, men där var det bloggstrejk, såklart. Kommer lite senare i stället. I väntan på det, kan man passa på att läsa den allra första 24timmarsserien av Scott McCloud. Den är gjord 1990, i ett helt annat århundrade, kids!

Det har funnits olika varianter av 24-timmarskonceptet: det finns de som inte hinner teckna 24 sidor, utan stannar på det antal sidor de hunnit när tiden runnit ut. Och så finns det de som fortsätter tills de har 24 sidor, no matter what… fast jag tror att den andra arten är vanligare.

Detta inlägg är publicerat i Om mig, Serier och taggat , , , . Bokmärk permalänk. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

En trackback

 • Av Sen ska jag sluta tjata den 6 oktober, 2010 kl 05:53

  [...] Äntligen har jag fått till bilderna från 24timmarsserien, som jag kanske nämnt ett par gånger förut. [...]

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Presentation


  Underneath my clothes, I'm naked.

  Tecknar, skriver, webbdesignar och problematiserar.

  Gör serien anywayz, som du kan läsa mer om under fliken "Om anywayz"

  Kontakta mig för illustrationer, serier, hemsidor och allmänt besserwissrande: janna@anywayz.se

 • Arkiv