02 – Love is OK

Det finns för många gamla flirtar, romanser och dagiskärlekar. Det där vill jag inte ta upp. Vi tar det här istället:

Det var kärlek före första blicken, före första andetaget. Bara för den kunde jag (måste jag) vara vaken nästan hela natten och gå upp igen i gryningen, och du ligger på min arm tills den domnar bort och jag får kramp i axeln men det är OK. Och du snurrar runt runt runt och tänder alla lampor tills jag kliver upp (sen släcker du inne på toa så att vi inte ser vad vi gör), men det är OK. Och det är alltid något som ska fixas, något som ska bytas eller sättas på eller tas av eller vändas på för att det kom på bak och fram, och tiden räcker aldrig riktigt till, men det är OK. Och just som jag ska börja på nånting eller kolla på nånting eller teckna nånting så vill du alltid ha min uppmärksamhet istället, och det är OK.

Bara för att det är DU.

Detta inlägg är publicerat i Livet, Om mig och taggat , , , . Bokmärk permalänk. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

En trackback

 • Av 05 Om kärlek den 19 november, 2010 kl 10:55

  [...] (Gjorde jag inte det här i steg 02?) [...]

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Presentation


  Underneath my clothes, I'm naked.

  Tecknar, skriver, webbdesignar och problematiserar.

  Gör serien anywayz, som du kan läsa mer om under fliken "Om anywayz"

  Kontakta mig för illustrationer, serier, hemsidor och allmänt besserwissrande: janna@anywayz.se

 • Arkiv