05 – Om kärlek

(Gjorde jag inte det här i steg 02?)

Jag drar mig lite för att skriva en definition, min definition, av kärlek. Började med en massa kriterier om vad kärlek inte är, men scratch that. Kärlek är… svårt. Märkligt. Komplicerat. Och ibland så enkelt. Fast oftast tycker jag att kärlek är ganska obegripligt.

Kärlek enligt min definition är… odefinierbart. Jag definierar nog inte kärlek. Ibland är det något man känner. Ibland är det bara ett ord. Nåt man säger. Nåt man tänker.

Ibland är kärlek någonting som gör ont. Ibland (som i steg 02) är kärlek det där att man tycker outsägligt mycket om någon fast man samtidigt håller på att irritera ihjäl sig på dem. Och det är nog det närmaste en definition ni kommer att få ifrån mig.

Detta inlägg är publicerat i Livet, Om mig och taggat , , , . Bokmärk permalänk. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Presentation


    Underneath my clothes, I'm naked.

    Tecknar, skriver, webbdesignar och problematiserar.

    Gör serien anywayz, som du kan läsa mer om under fliken "Om anywayz"

    Kontakta mig för illustrationer, serier, hemsidor och allmänt besserwissrande: janna@anywayz.se

  • Arkiv