Nervous Dog

Pepar med starkt kaffe och pepparkaka inför dagen och veckan. Känner mig nästan precis som på bilden ovan, fast kanske lite mindre hårig. Har en massiv ToDo-lista att sätta tänderna i. Förhoppningsvis får ni en Lucia-illustration av mig lite senare idag, alltid något att se fram emot!

För övrigt skulle jag vilja ha en skämtteckningsdatabas. Vissa teckningar är lätta att hitta, andra är mer okända, mindre spridda och svårfångade. Vilket till viss del kan bero på att jag läst dem översatta till svenska och därmed inte riktigt vet vad jag ska söka på, men inte bara. Exempelvis har jag med ljus och lykta letat efter Bud Graces ”Grattis, det blev en MÄNNISKA”, men utan större resultat. Nån enstaka bild här och där har jag hittat, men det är allt.

I ett källarförråd i den andra staden finns allt jag någonsin letat efter, inklusive kassar med Larson!-tidningar innehållande alla de bilder jag söker. Men det är i den Andra Staden, ack så långt härifrån.

Detta inlägg är publicerat i Serier och taggat , , . Bokmärk permalänk. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Presentation


    Underneath my clothes, I'm naked.

    Tecknar, skriver, webbdesignar och problematiserar.

    Gör serien anywayz, som du kan läsa mer om under fliken "Om anywayz"

    Kontakta mig för illustrationer, serier, hemsidor och allmänt besserwissrande: janna@anywayz.se

  • Arkiv