Bad sale

Här råder för närvarande bloggtorka och förvirring. Årskrönikor och sammanfattningar vart än man ser, övergivna sillburkar som förskrämt gömmer sig längst in i kylskåpet (i väntan på påsken?). Har varit osedvanligt trött och virrig de senaste dagarna, lyckades bland annat glömma bort min pinkod (jag har haft samma kod sen 1999, FFS!) och fick bryta mig in i mobilen via Good ol’ PUK (”panelupplåsningskod”? Har aldrig satt mig in i vad det där står för). Blir stående i köket och viftar lite frånvarande med en sked i luften. Vad var det jag skulle göra? Röra om i något? Hälla upp? Hälla bort?

I mellandagarna roade jag mig i alla fall med en tågresa genom de mörka skogarnas snökaos. I Solens stad shoppade jag loss, men konstaterade samtidigt att mellandagsrean nog är det sorgligaste jag sett nån gång. Ingenting är egentligen billigt, eller prisvärt, eller fint. Man kan ha tur och hitta kläder som man tänkt köpa tidigare under året för halva priset på rean, men utbudet är minst sagt glest.

Var det inte HM som brukade ha prutrea på 90-talet? Första dagen kostade allt 79,90, dagen därpå 69,90 och så vidare? Det var samma sorts sladdriga sommarlinnen som hängde på galgarna då som nu, fast idag brer de på med 149 kronor och kallar det ”ett klipp”. Måste jag vänta till sommar-rean för att få fynda strumpor för 10 kronor paret? Snälla butikskedjor, hav förbarmande! Min strumplåda är i uppror!

Detta inlägg är publicerat i Livet och taggat , , , . Bokmärk permalänk. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Presentation


    Underneath my clothes, I'm naked.

    Tecknar, skriver, webbdesignar och problematiserar.

    Gör serien anywayz, som du kan läsa mer om under fliken "Om anywayz"

    Kontakta mig för illustrationer, serier, hemsidor och allmänt besserwissrande: janna@anywayz.se

  • Arkiv