Onwards!

Äntligen är anywayz tillbaka efter julledigheten! Du hittar den här!

Jag hörde på radion i morse att det är vår i luften, vilket bara kunde bekräftas av sol och plusgrader samt friska vindar i utomhuset. Tydligen hade någon hittat snödroppar på Gotland, vilket gör mig grymt avundsjuk eftersom jag inte bor där själv. Jag tröstar mig med att våren i alla fall kommer lite tidigare här i Hissarnas stad än vad den gör i Syndsvall, där snön ligger djup från oktober till maj (i snitt).

Det är inte så att jag tycker illa om all vinter. Den korta, snöiga sorten som börjar runt första advent och tar slut precis efter nyår tycker jag är mycket sympatisk. Lite pulkaåk, lite julstämning, någon snöboll kanske — sen snabbt in med krokus! That’s my melody!

Detta inlägg är publicerat i anywayz, Serier och taggat , , . Bokmärk permalänk. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Presentation


    Underneath my clothes, I'm naked.

    Tecknar, skriver, webbdesignar och problematiserar.

    Gör serien anywayz, som du kan läsa mer om under fliken "Om anywayz"

    Kontakta mig för illustrationer, serier, hemsidor och allmänt besserwissrande: janna@anywayz.se

  • Arkiv