Varsågod, en serie:

I jakt på bilder som jag trodde mig ha i tryggt förvar på diverse CD-skivor (Ha! As if!) fann jag istället (oundvikligen) en massa grejer som jag glömt bort att jag hade. Bland annat den här serien från 2004, som jag tänkte att jag skulle bjuda på.

Jag tror att serien ursprungligen var en uppgift i digital färgläggning. Den handlar i alla fall om den där perioden av fylla, fest och existentiell ångest som jag tror är mer eller mindre obligatorisk i livet. Enjoy!

Bortom — och längre in

(klicka på bilderna så blir de större)


(klicka på bilderna så blir de större)

(Och ja: jag bloggade ”redan” 2004. Mest om fest, fylla och existentiell ångest, om jag minns rätt… )

Detta inlägg är publicerat i Om mig, Serier och taggat , , . Bokmärk permalänk. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Presentation


    Underneath my clothes, I'm naked.

    Tecknar, skriver, webbdesignar och problematiserar.

    Gör serien anywayz, som du kan läsa mer om under fliken "Om anywayz"

    Kontakta mig för illustrationer, serier, hemsidor och allmänt besserwissrande: janna@anywayz.se

  • Arkiv