Portföljjakten — Utmaning #1

”Vem är du?”

(klicka för större bild!)


Thumb

Jag bestämde mig (som sagt) för att anta Hanna Fridéns kreativa utmaning Portföljjakten, en samling uppdrag tänkta att hjälpa illustratörer och andra kreativa typer att bredda sin portfolio. Den första utmaningen gick ut på att presentera sig själv. Jag spann vidare på mitt klippdocketema från den där meme-grejen*, fast i en tänkt virtuell miljö. Pick and choose from mah best sides, y’all!

Så, jag: Aldrig långt ifrån en dator. Tecknar, skriver, läser, pluggar. Kan spela blockflöjt utan att orsaka tinnitus. Gillar att fika. Gillar att klä upp mig, men gör det sällan. Försöker ge plats åt alla mina intressen på samma yta.

Det skulle vara kul att någon dag (det blir nog en sån där ”vacker dag”) gå ett steg längre och bygga en interaktiv klippdockemeritförteckning… i Director, till exempel.

*En självpresentation ingick för övrigt även i memet, den som är intresserad kan läsa den här.

Detta inlägg är publicerat i Om mig och taggat , , , , . Bokmärk permalänk. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

2 Kommentarer