Och så var det lööördag…

Bra saker som hände idag: kom äntligen iväg och shoppade till det lilla barnet (som växer fort), fann även skor för rimlig summa med tanke på hur länge de ska användas (två månader?). Lyckades undvika både lönehelgsrusch och sportsugna människor som plötsligt intog köpcentret (det var nån match nästgårds).

Dåliga saker som hände idag: blev prejad av familjen Virrpanna så att vi inte kom med vagnen. Kommer till följd av detta aldrig mer att vara vänlig och lämna plats åt folk som kliver av, utan istället ligga på lur precis utanför dörren och tränga mig in fort som fan. Förlorade till följd av detta min tro på mänskligheten, tänkte jag skriva, men insåg sedan att med en i övrigt så lyckad shoppingdag i bagaget finns inget skäl att vara melodramatisk.

Det har i övrigt varit en fullpackad vecka. Och nästa vecka blir minst likadan. Ska komma ihåg att uppdatera bidragen i förra veckans portföljjakt, också.

Detta inlägg är publicerat i Just making conversation, Livet och taggat , . Bokmärk permalänk. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Presentation


    Underneath my clothes, I'm naked.

    Tecknar, skriver, webbdesignar och problematiserar.

    Gör serien anywayz, som du kan läsa mer om under fliken "Om anywayz"

    Kontakta mig för illustrationer, serier, hemsidor och allmänt besserwissrande: janna@anywayz.se

  • Arkiv