Måste vara våren

Tjuvlyssnade på en person som stod bakom mig i lunchkön. Hen hade satt i system att forlumera andra studenters tentor; alltså just formulera tillhandagivna svar så att de skulle låta lite mer… tja… akademiska? Fiffiga? Osärskrivna?

Först reagerade jag med att tycka att det lät som oförskämt lätta pengar. Sedan fick jag bannor av mitt överjag för en dylik, oetisk spontan reaktion. Mitt subjag förbehöll sig rätten att tycka att jamen det är ju det. Mitt emellan stod jag själv obestämt och velade. (Hela det här stycket är förmodligen roligare att läsa om man känner Tiffany Aching.)

Distraherades dock i mina omoraliska funderingar av ett antal span som bestämt sig för att just idag svassa omkring i mitt synfält. Eller det är kanske bara våren. Jag intalar mig själv att det bara är våren, då blir det plötsligt lättare att inte ta allt på så stort allvar.

När jag blir stor ska jag skaffa både moral och solglasögon. Tills dess glor jag så mycket jag hinner.

Detta inlägg är publicerat i Just making conversation, Livet och taggat , , , . Bokmärk permalänk. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Presentation


    Underneath my clothes, I'm naked.

    Tecknar, skriver, webbdesignar och problematiserar.

    Gör serien anywayz, som du kan läsa mer om under fliken "Om anywayz"

    Kontakta mig för illustrationer, serier, hemsidor och allmänt besserwissrande: janna@anywayz.se

  • Arkiv