It must be life, life, life

Överhopad med saker som ska läsas, skrivas, akademiseras eller på annat sätt förhållas till. På något sätt. Någonstans. Av någon, vill jag skriva, men denna någon är ju jag! Ack, livet. Du är vad som blir kvar när vi glömt allt vad vi hållit på med, för att parafrasera Ellen Key (se där, en sak som fastnat! What do you know!).

Torkade av mina dimmiga glasögon igår, och insåg att det som lyste så starkt var solen; våren hade smugit sig på, just som jag trodde att denna vinter aldrig skulle ta slut. Vårblommor, knoppar och de sedvanliga massiva vattensamlingarna som hånflinar åt Converseskor. Härligt!

Jag har insett att jag måste köpa gummistövlar. Jag tror att jag med gott samvete dumpade mitt sista par gröna, läckande stövlar när jag var ungefär 14, trygg i min förvissning om att gummistövlar var något för småbarn. Först i mognare ålder går det upp för mig att även småbarnsföräldrarna gjort sig förtjänta av torra fötter! Innan jag vet ordet av kommer jag antagligen även att stoltsera med galonbrallor. Eller är det månne något man sparar till barnbarnsåren?

Detta inlägg är publicerat i Just making conversation, Livet och taggat , , , . Bokmärk permalänk. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Presentation


    Underneath my clothes, I'm naked.

    Tecknar, skriver, webbdesignar och problematiserar.

    Gör serien anywayz, som du kan läsa mer om under fliken "Om anywayz"

    Kontakta mig för illustrationer, serier, hemsidor och allmänt besserwissrande: janna@anywayz.se

  • Arkiv