Ett par saker

Jo, ett par saker bara såhär i början av maj:

Ja, jag lever och nej, jag har inte tappat lösenordet till bloggen, förlagt huvudet eller slängt min dator i en sjö.

Ja, det blev ett fanzine, det mytomspunna anyzine har äntligen sett dagens ljus! Däremot har jag inte haft förmånen att se det än, eftersom det anländer till hissarnas stad först imorgon. Tror jag. Hur som helst…

Ja, det är givet att ovanstående innebär att jag kommer till SPX11. Vilket jag iofs hade gjort ändå, om än utan fanzine och fanfarer. På grund av att fanfarer bara för fanfarernas skull kan tyckas lite fånigt. Men! Fanfarer och fanzine = funkar finfint!

Man kommer inom en snar framtid att kunna beställa fanzinet på nätet är det tänkt, men en roligare idé är såklart att titta förbi SPX där yours truly kommer att sitta och stråla. Även miniwayz kommer att finnas till försäljning.

Kom förbi och säg hej!

Detta inlägg är publicerat i anywayz, Serier och taggat , , , , , , . Bokmärk permalänk. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Presentation


    Underneath my clothes, I'm naked.

    Tecknar, skriver, webbdesignar och problematiserar.

    Gör serien anywayz, som du kan läsa mer om under fliken "Om anywayz"

    Kontakta mig för illustrationer, serier, hemsidor och allmänt besserwissrande: janna@anywayz.se

  • Arkiv