SPX-rapport del ett

Såååå var mässan igång! Började dagen med att möta upp och bära många många fanzine till Kulturhuset. Styrde och ställde med växelkassa och allmänt snygga organisatoriska skills, samt naturligtvis ett säljande leende som ledde till många köp. Eller hur det nu var med det. Några exemplar av anyzine har i alla fall fått följa med nya ägare hem, övriga kan man inom en snar framtid få beställa från nätet. Så misströsta icke, du som befinner dig långt från Hissarnas stad i detta nu!

En rundvandring på marknaden blev det också, med en ambitiös plan att dela ut visitkort (snygga, om jag får säga det själv), vilket jag sedan givetvis glömde bort. Nåja, det är en dag imorgon också. Shoppat har jag däremot inte gjort, pga skral kassa. Men kanske blir det något sådant imorgon.

Hann även slänga ett öga på liveteckningen i studio 3, det verkade kul men lite komplicerat att få till. Såg några från min blogg- och serielista som jag kände igen, hälsade på ett fåtal. (En räknas som fåtal, right?)

Hälsade på en tjej som höll på med nåt maffigt fantasyepos med alver i parti och minut. När jag sade att det påminde mig om ElfQuest (jag älskar ElfQuest) såg hon dock lite purken ut: ”jaså, jaha, det kan man ju tycka…”
(kan man över huvud taget göra fantasy om alver utan att bli jämförd med ElfQuest?) Nåja. Det kan ju vara intressant att se hur processen artar sig.

Imorgon är det dags igen! Ska se till att leta fram bordsöversikten så jag fattar vart alla som jag inte hittade idag egentligen sitter…

EDIT: Jamen just det, en massa Bieber-fangirls höll låda på Plattan. What was that about?

Detta inlägg är publicerat i anywayz, Serier och taggat , , , . Bokmärk permalänk. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Presentation


    Underneath my clothes, I'm naked.

    Tecknar, skriver, webbdesignar och problematiserar.

    Gör serien anywayz, som du kan läsa mer om under fliken "Om anywayz"

    Kontakta mig för illustrationer, serier, hemsidor och allmänt besserwissrande: janna@anywayz.se

  • Arkiv