SPX-rapport del två

Försöker skicka upp bilder från SPX11 på Twitter och blogg, men de verkar inte vilja komma fram… plus dock att jag kommer upp på Kulturhusets trådlösa nätverk. Yay!

Folk vandrar runt, plockar visitkort, säljer serier, byter fanzine… fick i alla fall jag ett erbjudande om. Och visst, varför inte? Har du ett snyggt fanzine i 20-kronors klassen, så kom förbi bord 44. I’m game!

Försöker göra ett urval av fanzine som ska få följa med mig hem, budgeten är begränsad, men viljan är stor! Eftersom många verkar på väg härifrån med sitt pick och pack kanske urvalet begränsas åt mig? Trist, men sånt är livet. Många säljer i och för sig fanzinen på nätet via hemsidor och bloggar, men jag vill ju ha allt nuuuu… uhuuu…

OMG nu kom det fram nån som sett min serie på nätet. Excuse me while I do en glädjedans. W00t! I löve you!

Om en stund: shoppingrunda. Även tidskalkyl: hinner jag hänga klart på mässan, åka iväg på vernissage och samtidigt hinna hem till middag med gäster? Har någon en Tardis att låna mig, per chance?

Detta inlägg är publicerat i anywayz, Serier och taggat , , , , . Bokmärk permalänk. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Presentation


    Underneath my clothes, I'm naked.

    Tecknar, skriver, webbdesignar och problematiserar.

    Gör serien anywayz, som du kan läsa mer om under fliken "Om anywayz"

    Kontakta mig för illustrationer, serier, hemsidor och allmänt besserwissrande: janna@anywayz.se

  • Arkiv