SPX-rapport del tre: It’s a wrap

Så här fint blev anyzine! För er som missade denna pärla på SPX11, kan man maila mig och beställa fanzinet, som förutom anywayz även innehåller blandade serier och skämtteckningar.

Bland annat en fyrasidors som jag svettades över dagarna innan det hela gick i tryck… mitt anletes svett etc. yada yada. Undertiteln på fanzinet är number one, vilket är en indikator både på varandet och blivandet, främst då ett löfte om att där även skall bliva ett number two, three och så vidare, i evigheters evighet, amen.

Fast när jag säger ”löfte” menar jag snarare ”förhoppning”. Men! Jag förutsäger att vi går en strålande framtid till mötes! (I vilket jag tillåter mig att vara ospecifik om vad som egentligen menas med ”framtid”, ”strålande” eller, för den delen, ”går”).

Ok, that was random… tillbaka till verkligheten! SPX var stort, roligt och förvirrande. Som jag fruktat hann några av mina utvalda köpoblekt ta slut innan jag hann till kvarn, även om jag vet att många av dem kommer att vara tillgängliga via bloggar, hemsidor, samt givetvis på SPX12 (är det för tidigt att tagga det på twitter?). Jag delade bord med gamla bekanta, träffade en och annan nätbekant, samt givetvis tecknarkollegor. Inte sällan var de en och samma.

Roligast på SPX: någon kom fram och kände igen anywayz från nätet. Ba’ sådär. Made me a happy bunny, indeed!

Tråkigast på SPX: Det jag ville köpa tog slut. Men det gjorde inte så mycket, eftersom plånboken ändå grälade på mig.

Bakom Zinebordet

Folktätt i stora utställningshallen

Tyvärr var jag alldeles för överväldigad för att hinna ta en massa roliga foton. Bilder av vårt bord i foajén, och för den delen, av foajén, hade varit kul att ha! De flesta bilder jag har sett från SPX är från det stora rummet (med de stora namnen?). Märkligt, vårt rum var mycket mera fotovänligt. Snyggt, folk, också. Just saying…

Detta inlägg är publicerat i anywayz, Om mig, Serier och taggat , , , , , . Bokmärk permalänk. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

2 Kommentarer