Hej, det är torsdag

Gjort idag: grupparbetat. Gruppen jag ingår i är mycket ambitiös, men inte särskilt tidseffektiv. Om gruppen själv fick bestämma, skulle vi skippa det däringa arbetet till förmån för fika, struntprat och, tydligen, David Bowie. Dock antagligen inte David Bowie i Tights. Det är inte riktigt den typen av grupp, är jag rädd.

Det är grupparbeten och andra dylika åtaganden som orsakar bloggtorka. Eller, jag går inte direkt runt med tusen skojiga inlägg i huvudet som jag skulle ha skrivit om inte livet stått i vägen heller. Så ni behöver inte gräma er och tro att ni går miste om något. Lugn, bara lugn.

För övrigt är Portföljjakten igång igen, kul! Vet inte om jag kommer att hinna vara med i denna utmaning, men nåt litet vore ju skoj att svänga ihop… jag har i alla fall gjort lite research. Vi får se vad det blir.

Inte ens bilden av Idris är färdig, även om hon fått lite fina konturer. Jag tänkte börja leka med detaljerna på hennes klänning, men fastnade i hennes hår. Vet inte riktigt om jag fått till det än, men ska snart trassla mig loss och slutföra bilden.

Detta inlägg är publicerat i Just making conversation, Livet och taggat , , . Bokmärk permalänk. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Presentation


    Underneath my clothes, I'm naked.

    Tecknar, skriver, webbdesignar och problematiserar.

    Gör serien anywayz, som du kan läsa mer om under fliken "Om anywayz"

    Kontakta mig för illustrationer, serier, hemsidor och allmänt besserwissrande: janna@anywayz.se

  • Arkiv