Vardag på gränsen till helgsammanbrott

På vårdcentralen idag å Det Lilla Barnets vägnar. Receptionisten ringer efter en sjuksköterska, med orden ”Det är en Mamma här som undrar om blah blah blah”. En Mamma. Vrider lite på huvudet för att kolla in sagda Mamma, innan jag kommer på mig själv och fattar vem receptionisten menade. Eh. Jaha.

Har haft en något mer effektiv dag, samlat lösa trådar och börjat tråckla ihop det som ska göras. Bildligt talat, då jag är usel på syslöjd (symaskiner som beter sig hur fint som helst i vanliga fall får fnurr på tråden och knakar ihop så fort jag så mycket som tittar på dem). Skrivslöjd däremot funkar bra, tack.

De stundande två veckorna framstår i och för sig som ett kaotiskt virrvarr av uppgifter, musarm, stela leder och vitt morgonljus i sovtrötta ögon, men om jag bara tar mig igenom (hur svårt kan det vara?) stundar ljuva tider på sommarängar och annat fint. Intalar jag mig.

Detta inlägg är publicerat i Just making conversation, Livet och taggat , . Bokmärk permalänk. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Presentation


    Underneath my clothes, I'm naked.

    Tecknar, skriver, webbdesignar och problematiserar.

    Gör serien anywayz, som du kan läsa mer om under fliken "Om anywayz"

    Kontakta mig för illustrationer, serier, hemsidor och allmänt besserwissrande: janna@anywayz.se

  • Arkiv