Lättat ankar

Det är sommarsolståndet idag, årets längsta dag. Årets kortaste natt. Tillbringa den på ett tåg som går från den kyliga till den soliga änden av landet, och ni förstår den sanna innebörden av ordet ”längsta”.

Å andra sidan känner man sig så härligt lättad då man äntligen får gå av tåget, med väskor, vagnar och diverse lösa extra-attiraljer (som av någon anledning aldrig går att pressa ner lika bra i packningen när man ska av tåget, som de gjorde i hemmets lugna vrå innan avresan). Det är lite så att man ser fram mot turen tillbaka för att få uppleva samma lättnad igen.

Kvällens nöje no. 1: inte sitta på ett tåg
Kvällens nöje no. 2: äta ballerinakex som blev över från matsäcken som inte åts upp på tåget.

Jag förbereder alltid fint med matsäck för att slippa ruinera mig på en plastmacka på typ Pressbyrån. Sen äter jag aldrig upp matsäcken. Ibland för att jag blir åksjuk, men ofta för att jag bara vill sova och inte är hungrig alls. Man tycker att jag någon gång borde ge upp min matsäcksivran, men icke. Envishet är en dygd! En vacker dag kanske man blir hungrig på ett tåg med dyr, dyr mat, och då! Då jävlar ska matsäcken ätas upp!

Detta inlägg är publicerat i diverse, Om mig och taggat , , . Bokmärk permalänk. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Presentation


    Underneath my clothes, I'm naked.

    Tecknar, skriver, webbdesignar och problematiserar.

    Gör serien anywayz, som du kan läsa mer om under fliken "Om anywayz"

    Kontakta mig för illustrationer, serier, hemsidor och allmänt besserwissrande: janna@anywayz.se

  • Arkiv