Size matter

Det var längesen jag köpte ostbågar. Mest för att jag föredrar ostbollar, men även för att de ostbågar som finns att köpa är små och hårda. Nu var det kanske så längesen jag sist köpte ostbågar att jag bara minns dem som stora och luftiga, men det känns inte helt rimligt. Så liten kan jag inte ha varit.

Nu har jag i alla fall köpt en sorts ”superstora” ostbågar, varvid frågan åter blir aktuell; jag tycker att de här ostbågarna är normalstora. Precis som jag minns att ostbågar alltid har sett ut, förutom nu på senare tid, då de alla är små och fjuttiga. Dessa får med beröm godkänt.

Doktorn, åååh Doktorn, säg kan det vara något Freudianskt? Eller är det helt enkelt så att ostbågarna har krympt?

Detta inlägg är publicerat i Just making conversation, Livet och taggat , . Bokmärk permalänk. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

En trackback

 • Av Ostbollsparanoia den 29 juli, 2011 kl 06:46

  [...] 2011 var addthis_product = 'wpp-261'; var addthis_config = {"data_track_clickback":true};Apropå oförklarligt små ostbågar. Ikväll när jag öppnade min påse med ostbollar, tror ni de var stora och fluffiga som vanligt? [...]

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Presentation


  Underneath my clothes, I'm naked.

  Tecknar, skriver, webbdesignar och problematiserar.

  Gör serien anywayz, som du kan läsa mer om under fliken "Om anywayz"

  Kontakta mig för illustrationer, serier, hemsidor och allmänt besserwissrande: janna@anywayz.se

 • Arkiv