Hänger på håret

En snabb proportionsskiss: figurer från kommande serien. Från vänster: Hedda, Greta, Gabriel och Gloria.

Bra saker med den här serien: jag har gjort en massa förarbete, manusutkast, karaktärsskisser, till och med en skiss över huvudpersonens lägenhet. Jag brukar inte jobba så, sätter oftast bara pennan mot pappret och ser vad som händer. Så det ska bli spännande att se slutprodukten.

Dåliga saker med den här serien: den är inte färdig.

Just nu klurar jag på huvudpersonens frisyr. Jag har en förkärlek för flygigt hår, öppna former och snabb, skissartad stil. Inget fel på det, men det blir ett helvete när man ska färglägga i dator och bara har en mus till sitt förfogande (bara att färglägga håret i anywayz tar en mindre evighet för otåliga själar). Och den här serien vill jag ”färglägga” i gråskala, i den här stilen. Och då ”måste” frisyren bli en ”hel” form. Men skam den som ger sig!

I eftermiddag ska jag bryta semestervardagslunken med lite dans och glam: det är hög tid att lära sig dansa Charleston! Jag spår att den dansen kommer att bli the next big thing… ^_^

Detta inlägg är publicerat i klotter och taggat , , , . Bokmärk permalänk. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Presentation


    Underneath my clothes, I'm naked.

    Tecknar, skriver, webbdesignar och problematiserar.

    Gör serien anywayz, som du kan läsa mer om under fliken "Om anywayz"

    Kontakta mig för illustrationer, serier, hemsidor och allmänt besserwissrande: janna@anywayz.se

  • Arkiv