Skor mig

Jag ska börja köpa barnskor. Till mig själv, alltså. Vad som är grejen? Stövletter som inte bara till 98% ser ut som skorna på damavdelningen, de resterande 2% består oftast av en smart detalj i (stil med dragsko). Ungarna anses inte orka knyta fem meter snöre, vilket jag till fullo förstår, för vem vill greja med sånt när det är bråttom till bussen? Dragsko I like. Allt detta, plus att de ligger runt en hundralapp lägre i pris. Kan det bli bättre?

Juniorstorlekarna brukar finnas upp till storlek 39. Jag, som är så medel-medium man kan bli, har välsignats med storlek 38. Världen ler mot mig.

Detta inlägg är publicerat i Just making conversation, Livet och taggat , . Bokmärk permalänk. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Presentation


    Underneath my clothes, I'm naked.

    Tecknar, skriver, webbdesignar och problematiserar.

    Gör serien anywayz, som du kan läsa mer om under fliken "Om anywayz"

    Kontakta mig för illustrationer, serier, hemsidor och allmänt besserwissrande: janna@anywayz.se

  • Arkiv